Word vrijwilliger in ICT & digitaal

Ben jij een kei met computers? Bouw je graag websites, ontwerp je wel eens posters en weet je online je weg goed te vinden? Dan is vrijwilligerswerk in ICT & Digitaal zeker iets voor jou.

Niet iedereen weet de weg online goed te vinden of heeft de skills voor het ontwerpen van promotiemateriaal. Ben jij hier goed in dan kun jij vele organisaties en verenigingen goed helpen! Maak of beheer bijvoorbeeld de website voor een nieuwe vereniging of verbeter de verouderde website van je muziekvereniging. Maak bijvoorbeeld flyers of posters voor het festival in je woonplaats en zorg dat deze goed aangeleverd worden bij de drukkerij. Of ben jij liever bezig met de techniek van computers? Dan kun je bij een vereniging zorgen dat alle techniek op kantoor werkt en iedereen met dezelfde programma's kan werken. Spreekt dit je aan?

Bekijk dan hieronder de actuele vragen over computerhulp op NLvoorelkaar. Of lees verder voor meer info:

Waarom ICT vrijwilliger worden?

Maatschappelijke organisaties, verenigingen, en stichtingen voeren hun activiteiten vaak uit met een beperkt budget. Geld voor een professioneel webdesign bedrijf is er dan niet altijd en ook een systeembeheerder past vaak niet in het budget. Jij kunt daarom van onschatbare waarde zijn voor zo'n organisatie door jouw kennis van techniek of creativiteit in te zetten. Daarbij kan de ervaring die je opdoet positief werken op je CV!

Hieronder vind je een overzicht van alle hulpvragen voor ICT en digitaal op NLvoorelkaar. Staat er nu even niks bij? Meld je aan als vrijwilliger waarbij je aangeeft waar je interesses liggen. Je krijgt vanzelf een e-mail als er nieuwe passende vragen of vacatures zijn.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10