Direct naar de inhoud van deze pagina

Word vrijwilliger in sporten

Ben jij veel in de sportschool te vinden, ben je een echte waterrat of speel je graag teamsport? Dan ben jij heel geschikt als sport vrijwilliger!

Het is vaak heel normaal, 's avonds nog even de deur uit om een uurtje hard te lopen of naar de sportschool te gaan. Maar niet iedereen vindt dit vanzelfsprekend. De een kan niet zomaar de deur uit en kan niet alleen gaan sporten, de ander woont in woongroep waar de begeleiding geen tijd heeft om mee te gaan. Natuurlijk zijn er ook jeugd en jongeren teams die voetbalcompetitie willen spelen maar een coach missen. Door samen te gaan sporten doe jij wat jij leuk vindt terwijl je een ander helpt.

Bekijk hieronder de actuele vragen voor sporthulp bij jou in de buurt. Of lees verder voor meer info:

Waarom sport vrijwilliger worden?

Door het samen met iemand een sport uit te oefenen kun je snel iemand blij maken zonder dat het veel tijd kost. Neem bijvoorbeeld iemand mee met je rondje hardlopen om samen conditie op te bouwen. In gezinnen met kinderen die veel aandacht nodig hebben, kun je ouders soms ontlasten door met een van de kinderen samen te gaan zwemmen. Dit kan zowel voor het kind als de ouders voor ontspanning zorgen. Zo heb je meteen 2 vliegen in 1 klap! Of misschien kun jij wel de F'jes van de voetbalclub om de hoek trainen, en aan het begin staan van een passie voor voetbal. Of houd je meer van rustig fietsen, dan zijn er vele mensen die dit ook graag ook willen doen, maar door hun leeftijd niet meer alleen lange stukken durven fietsen. Er zijn dus vele verschillende mogelijkheden als sport vrijwilliger. Je kunt voor jezelf bepalen hoe intensief je wilt sporten, en hoe vaak je vrijwilligerswerk wil doen.

Hieronder vind je een overzicht van alle hulpvragen voor computer ondersteuning op NLvoorelkaar. Staat er nu even niks bij? Meld je aan als vrijwilliger waarbij je aangeeft waar je interesses liggen. Je krijgt vanzelf een e-mail als er nieuwe passende vragen of vacatures zijn.


Verfijn resultaten
Terug

Verfijn resultaten

Verfijn resultaten overslaan
Meerdere opties mogelijk

Categorie

Praktisch

  • Meer opties

Sociaal

  • Meer opties

Ondersteuning van organisaties & verenigingen

  • Meer opties

Voor wie

Hoe vaak

Meer opties Zoeken Wis alle filters
Wis alle filters
De pin is een benadering o.b.v. postcode en betreft geen exacte locatie of adres.
Sorteer op:
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38