Word vrijwilliger in toezicht&beheer

Lijkt het jou leuk om als beheerder aan de slag te gaan of toezicht te houden op bijvoorbeeld festivals?

Dan is vrijwilligerswerk in beheer & toezicht heel geschikt voor jou! Vrijwilligerswerk in beheer en toezicht is heel uiteenlopend. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het openen, sluiten en bemannen van het buurtcentrum, suppoost zijn bij een expositie en mensen uitleg geven over kunstwerken. Je kunt ook zorgen dat de kantine en kleedkamers bij de voetbalclub op orde blijven en toezichthouden bij de jaarlijkse ijsbaan op het plein. Je gaat in dit vrijwilligerswerk meestal aan de slag bij een vereniging, stichting of organisatie met maatschappelijk belang. Je helpt hier een organisatie enorm mee en doet tegelijkertijd werkervaring op. Je kunt kiezen voor een vrijwilligersjob waar je wekelijks aan de slag gaat, maar ook voor evenementen die 1x per jaar plaatsvinden. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel tijd het je kost.

Bekijk de actuele vragen op het gebied van vrijwillige toezicht en beheer op NLvoorelkaar hieronder of lees verder voor meer info:

Waarom zijn er toezicht en beheer vrijwilligers nodig?

Er zijn heel veel verenigingen, organisaties en goede doelen die werken met een klein budget. Om toch een zo groot mogelijke impact te hebben, zijn ze afhankelijk van vrijwilligers. Hierdoor kunnen ze jouw hulp zeker goed gebruiken! Benieuwd of er een vacature voor jou bij zit? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10