Direct naar de inhoud van deze pagina

Altijd iets wat bij je past

Wil je vrijwilligerswerk doen maar weet je niet wat bij je past? Niet gek want er is zoveel leuks wat je kunt doen! Maar er is goed nieuws: op NLvoorelkaar vind je altijd iets dat bij je past! Want wij gaan je helpen met kiezen. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je verzameld. Weet je nog niet wat bij je past? Ontdek het met deze snelle test!

Vrijwilligerswerk doen

Heb je nog nooit vrijwilligerswerk gedaan en weet je nog wat het eigenlijk inhoudt? Of heb je een drukke agenda en wil je je niet meteen vastleggen? Verken dan het vrijwilligerswerk in jouw buurt met eenmalige klussen! Ideaal om een indruk te krijgen wat bij je past én je maakt er meteen anderen blij mee. Bekijk hier alle eenmalige vragen voor vrijwilligers.

Doe de test: wat voor vrijwilliger ben jij?

Ben jij een bioloog, aanpakker, gezelligheidsdier, ondernemer, ontdekker of tutor type vrijwilliger? En welke vragen en vacatures passen dan bij jou? Wij ontwikkelden een unieke vrijwilligerswerk test om je te helpen kiezen welk vrijwilligerswerk bij jou past. Ontdek 'm hieronder!Samen op pad

Samen is vaak leuker. Dus waarom niet samen vrijwilligerswerk doen? Bijvoorbeeld met een groep vrienden, met je collega's als teamuitje of bedrijfsuitje of met je gezin als uitje? Naast gezelligheid kun je ook meteen iets goeds doen voor de maatschappij. Dat maakt een middagje vrijwilligen extra leuk! Hier vind je alle vrijwilligerswerk vragen die geschikt zijn voor groepen en teams.